Світанкові роси - Ваші пропозиції - Світлиця

Українські скарби

Четвер, 03.07.2025, 16:25

Вітаю Вас Подорожній | RSS | Чільна сторінка | Ваші пропозиції - Світлиця | Реєстрація | Вхід

[ Нові повідомлення · Користувачі · Правила · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 2
  • 1
  • 2
  • »
Ваші пропозиції
Reina_LocaДата: Вівторок, 15.03.2011, 14:56 | Повідомлення # 1
Однодумець
Я справді, дуже, дуже вибачаюся, що пишу в цю тему - але, будь ласка, скажіть, куди тут писати - я б дуже хотіла знайти тих, хто цікавиться українською міфологією, традиціями, звичаями і т.д. Цей сайт, бачу, непоганий, але інформації малувато - якби мені хтось допоміг тут розібратися, хотілося б поспілкуватися з тими, хто тут "живе"), можливо, стану вам і цій сторінці у пригоді)

Повідомлення відредагував Reina_Loca - Вівторок, 15.03.2011, 14:59

РосаваДата: Четвер, 17.03.2011, 02:40 | Повідомлення # 2
Майстер
Ну, насправді, тут "живу" мабуть я одна... smile
Хоча людей на сайті за день буває 350-500, та всі лишень читають, пишуть мало...
Що саме Вас цікавить з української міфології та традицій? Можливо, я можу Вам чимось допомогти? А може й Ви мені wink

ПодорожнійДата: Четвер, 17.03.2011, 10:16 | Повідомлення # 3
Подорожній

Дуже шкода, що одна, і дивно - сайт класний, але так, розумію, і по собі знаю - легше читати, ніж відповідати)
Хм, я чим можу допомогти.. історія довга) не знаю, чи знадобиться) а от якби Ви мені підказали, де спілкуватися на такі теми, а то тут все ж таки вишивка))

РосаваДата: Четвер, 17.03.2011, 10:24 | Повідомлення # 4
Майстер
Сьогодні ввечері повернусь - створю якусь гілку чи дві на форумі...
На ранок буде готово, гадаю.
А далі - реєструйтеся, створюйте теми в них - а там побачимо... wink

Reina_LocaДата: Четвер, 17.03.2011, 10:51 | Повідомлення # 5
Однодумець
У мене трохи інформації вдома є (зараз просто на роботі, не можу викласти), але зареєструвалася (це я писала Вам вище, просто забула сьогодні зайти)), і не бачу кнопки, щоб створити тему... мені треба ще розбиратися)..

• Сторінка 1 з 2
  • 1
  • 2
  • »
Пошук:

Розділи сайту

Цікаві матеріали

Пластикові пляшки і контейнери - небезпечні!
Домоткане льняне полотно

З книгосхову

КРАЇНА МОКСЄЛЬ, або відкриття ВЕЛИКОРОССІЇ. Володимир Білінський

Пошук по сайту

Матеріали, що спонукають до роздумів

Мапа гостей

free counters

Статистика

Наша кнопка

Українські скарби. Духовна культура, міфи та легенди, історія, народна медицина...
    [Отримати код кнопки]

Друзі сайту

ЗНАТИ ЩОБ РОЗУМІТИПравий Портал Донеччини ВОРОХОБНИК: портал українців Луганщини «Сонячний зайчик» – газета дитячої творчості та спілкуваннякарате-до Червоноград-Сокаль Наше-Рідне Славянский информационный каталог Слово наше рідне - слово українське Дух Волі - суспільно-політичне інтернет-виданняКняже Місто «Незборима нація» – видання історичного клубу «Холодний яр» Aгітаційно-пропагандивний ресурсІсторична Спадщина Антії-Руси-України Родинне Дерево нашої землі Рукотвори - скарбниця майстрів Мистецька крамниця Український національний інтернет-портал «Аратта. Вікно в Україну» решта наших друзів >>>

Пиши українськоюУкраїна у нас одна